Persoane interesate

duminică, 26 iunie 2011

....

Ma uitam frumos pe net si am dat de cateva felicitari pe cat de frumoase, pe atat de amuzante.












Machiaj in functie de zodii

BERBEC

Culoare: Rosu
De ce: Aceasta culoare exprima pasiune, putere si curaj. Mareste forta interioara, energia si vitalitatea.
Cum: Aplica un fard de ochi in nuante vibrante de rosu peste un fard de ochi in nuante neutre de bej sau gri pentru a diminua forta culorii. Nu uita sa aplici picaturi de ochi pentru ca rosul din fard poate scoate in evidenta roseata ochilor.


TAUR

Culoare: Verde
De ce: Aceasta culoare reintinereste spiritul. Rezoneaza cu stabilitatea si vindecarea si ofera un echilibru interior puternic. Folosirea ei ajuta la vindecarea trupului si atrage sanatatea si prosperitatea.
Cum: Aplica o nuanta de verde oliv pe pleoape si pe linia inferioara a genelor, apoi aplica un eyeliner negru pentru a construi un machiaj smoky.


GEMENI

Culoare: Galben
De ce: Energizanta si stimulativa, aceasta culoare este plina de lumina. Are capacitatea de a ridica moralul, dar si de a stimula memoria si capacitatile de comunicare.
Cum: Nu este recomandat sa folosesti aceasta culoare pentru intreaga pleoapa. Foloseste auriu pentru pleoapa si aplica galben intens numai in coltul interior al ochilor. La coltul exterior foloseste o nuanta de negru smoky.




RAC

Culoare: Roz
De ce: Aceasta culoare inspira dragoste si este excelenta in perioadele de tranzitie. Este potrivita si in momentele cand ai nevoie de vindecare emotionala, prin sporirea receptivitatii.
Cum: Pentru a evita un aspect prea copilaresc, amesteca nuante de roz icy cu nuante de alb, sau incearca nuante delicate de trandafiriu. Daca alegi nuante de roz aprins, atunci foloseste cat mai putin mascara si evita eyelinerul.




LEU

Culoare: Portocaliu
De ce: Aceasta culoare rezoneaza cu puterea si maretia. Mareste starea de bine si influenteaza starea materiala si pozitia in societate.
Cum: Desi nu este recomandat ca fard de ochi, deoarece poate scoate in evidenta petele rosii ale tenului, poti folosi un eyeliner in nuante de portocaliu sau poti umezi varful unei pensule si sa incadrezi ochiul cu o linie subtire de fard de ochi in aceasta nuanta.




FECIOARA

Culoare: bleumarin
De ce: O culoare ce rezoneaza cu frumusetea, puritatea si intelepciunea. Ajuta in calmarea tensiunilor si promoveaza linistea, deschide mintea si incurajeaza rabdarea si elocventa.
Cum: Foloseste aceasta nuanta ca dermatograf, pentru ca ajuta in a lumina ochii. Poti alege si un machiaj smoky, cu un mascara in nuante de bleumarin.




BALANTA

Culoare: Albastru azur
De ce: O culoare ce simbolizeaza iubirea, frumusetea si echilibrul si strange esenta pacii si a linistii, inspirand spre actiuni puternice si decisive.
Cum: Nuantele de azur se potrivesc de minune cu nuante de argintiu sau alb stralucitor. Aplica nuanta de azur pe pleoapa, iar pe linia arcadei nuante de argintiu sau alb.
SCORPION

Culoare: Rosu de Burgundia
De ce: Aceasta culoare inspira forta, adancime si dragoste. Ajuta in momentele de tranzitie si creste perceptia.
Cum: Foloseste nuante mate de rosu de burgundia pentru a defini ochii prin linii parele cu linia genelor sau nuante lucioase daca vrei sa creezi un look smoky.




SAGETATOR

Culoare: Turcoaz
De ce: O culoare ce emana intelepciune si optimism, ce se potriveste calatoriilor si explorarilor, ce promoveaza toleranta si intelegerea.
Cum: Nuantele intense de turcoaz se potrivesc foarte bine cu un machiaj smoky. Amesteca-le cu nuante de scortisoara sau maron pe pleoape pentru a nu exagera.




CAPRICORN

Culoare: Maron inchis
De ce: O culoare a logicii si a determinarii ce ajuta in stabilitate si responsabilitate, promovand practicabilitatea si imaginatia.
Cum: Maronul este o culoare neutra ce poate fi purtata ca fard de ochi fara gres, mai ales asortat cu nuante de auriu metalic.




VARSATOR

Culoare: Violet
De ce: Aceasta culoare invoca umanitatea si ajuta in relaxare si in legarea de prietenii.
Cum: Un machiaj smoky cu baze violete este extrem de sexi si plin de feminitate.




PESTI

Culoare: Topaz
De ce: Aceasta culoare face legatura intre lumea interioara si exterioara si evoca incredere si claritate, stimuland abilitatile psihice.
Cum: Foloseste nuante de topaz pe pleoapa, nuante neutre de bej pe linia de unire a pleoapelor cu arcada si un eyeliner negru pentru a evidentia frumusetea culorii.

Motto-ul zodiilor:

Cu totii incepem intr-un fel sau altul noul an. Cu siguranta trebuie sa avem si un motto… Fiecare motto semnifica ceva, asa ca fiti atenti la ce ar putea spune el despre tine!

Motto-ul zodiei Berbec:
Ma afirm, actionez constient si iau decizii singur. Imi asum independenta.



Motto-ul zodiei Taur:
Gasesc securitatea in interiorul meu si dezvolt propriul meu simt al valorilor. Ma ancorez pe Terra si-mi exprim in mod firesc senzualitatea.



Motto-ul zodiei Gemeni:
Comunic cu o mare deschidere de spirit si ascult parerea altuia. Imi exprim din plin ideile si dezvolt spiritul de discernamant.



Motto-ul zodiei Rac:
Ma detasez de trecutul meu si de cei din jurul meu spre a-i iubi pentru ceea ce sunt si nu pentru ceea ce imi aduc. Imi exprim emotiile cu siguranta deplina.



Motto-ul zodiei Leu:
Ma individualizez si gasesc sursa iubirii in mine. Devin constient ca sunt un creator.



Motto-ul zodiei Fecioara:
Obtin increderea si relaxarea. Dezvolt simtul discernamantului si al umilintei. Depasesc orice forma de limitare.



Motto-ul zodiei Balanta:
Imi deschid inima, impartasesc experiente agreabile cu altul si tin seama de nevoile lui, fara a deveni dependent de el.



Motto-ul zodiei Scorpion:
Ma deschid schimbarii si transform in mine ceea ce trebuie sa existe pentru a descoperi adevarul fiintei mele interioare. Venerez sexualitatea.



Motto-ul zodiei Sagetator:

Ma concentrez asupra telului cel mai evoluat posibil, fara a ma limita. Dezvolt o mare incredere in univers si mai curand experimentez decat cred.



Motto-ul zodiei Capricorn:
Concretizez material toate gandurile creatoare utile revelatiei functiei mele interioare si mi le asum cu toata libertatea.


Motto-ul zodiei Varsator:
Devin din ce in ce mai clar si spontan in orice domeniu si ma dedic din ce in ce mai mult nevoilor fiintei mele interioare.



Motto-ul zodiei Pesti:
Ma eliberez de orice forma de limitare, dezvoltand o incredere nelimitata in mine si in potentialul meu intuitiv, inspirat si creator.

luni, 20 iunie 2011

Eu si iubitul meu ....


Horia Brenciu - Septembrie, Luni

Asa e cel mai bine...lucruri simple , cel putin deocamdata asta imi doresc si asta vreau sa vad numai lucruri simple... Enjoy Horia Brenciu



Nu shtiam ca suna asa de bine ... dar se pare ca e in ton cu starea mea de spirit si nu mai e asa de departe .... septembrie....hahahaha...ma recunosc in cateva pasaje, linistea toamnei, conversatiile lungi....



Am uitat parfumul tau.... de vara ... doar o poza se mai agata in zadar intr-o rama de doi lei...:))...that's ok.... vom scapa si de asta..

Cuvinte...

Cuvinte fara sens, cuvinte goale, cuvinte care nu ajuta decat la o reatie sterila intre oameni fara a reusi sa transmita un sentiment. Din pacate asta e lumea in care traim, o lume in care nu ne pasa de cel de langa noi desi e tot roman, o lume in care daca stii sa “pupi” unde trebuie si cum trebuie ajungi departe, o lume in care adevaratele valori sunt marginalizate facandu-se astfel loc pilosilor si celor a caror singura credinta este banul, cei care sunt atat de ingamfati si de colerici incat se razbuna pe toate si pe toti din jurul lor atunci cand nu le convine ceva pentru ca “mamicuta” si cu “taticutul” le-au facut toate poftele, cei care nu stiu decat sa fure de la altii si nu sunt in stare sa obtina ceva care sa fie al lor de la bun inceput… probabil aici gresesc si cei de la care “fura” pentru ca nu au fost in stare sa pastreze sau sa se adapteze din mers la niste schimbari care apar din ce in ce mai evident. Asa ca nu toate cuvintele ajuta sau nu neaparat.
Ce rost are sa faci ceva daca tot stii ca pana la urma va aparea altcineva care se va bucura de un lucru la care dealtfel nici nu avea cum sa spere? Probabil asa trebuie sa fie, asa e scris acolo sus… Stim cu totii ca dupa vreme buna vine furtuna iar dupa furtuna apare perioada aceea de calm…







EU...

Cine sunt EU?
Fiecare ma creaza in felul lui propriu...
Pentru unii din voi sunt doar un copil
Pentru unii poate ca sunt cel care...
Pentru unii sunt amandoua
Pentru unii nu sunt nimic...

Pentru unii sunt ultima speranta
Pentru alte poate acel sentiment numit Dragoste...
Dar nimeni nu are idee cine sunt cu adevarat
Stiti doar ca sunt
Si atat.
Sunt.

Sunt vantul ce II VA imprastiA parul
Sunt soarele care II VA incalzI
Sunt ploaia ce'II VA dansA pe fata
Sunt aerul de dimineata ce II VA invaluiI...

Sunt inceputul primului gand
Si sunt sfarsitul celui din urma
Sunt pentru MINE cele mai frumoase momente
Si sunt implinirea
Sunt cel care II VA inspira INCREDERE vreodata
Sunt parte din Ea
Si VOI tanji mereu
Din nou,si din nou...
SA FIU.

...Neahh...poate gandesc eu prea mult... Cineva acum vreo saptamana imi spunea ca piesa asta ma reprezinta...Probabil...Eu am renuntat de mult sa mai ....





Cu timpul....

Cu timpul inveti ca vorbele spuse intr-un moment de manie, pot continua tot restul vietii sa faca rau celui ranit.

Cu timpul inveti ca "a scuza" e ceva ce poate face oricine, dar ca "a ierta", de asta sunt capabile doar sufletele cu adevarat mari.

Cu timpul intelegi ca daca ai ranit grav un prieten, e foarte probabil ca niciodata prietenia nu va mai fi la aceeasi intensitate.

Cu timpul iti dai seama ca desi poti fi fericit cu prietenii tai, intr-o buna zi vei plange dupa cei pe care i-ai lasat sa plece.

Cu timpul iti dai seama ca fiecare experienta traita alaturi de fiecare fiinta nu se va mai repeta niciodata.

Cu timpul iti dai seama ca ranile sufletului se vindeca greu si dupa multa vreme lasand in urma cicatrici adanci care sunt de nevindecat.

Cu timpul realizezi ca orice om poate fi la fel de vulnerabil atunci cand cineva se joaca cu inima lui.

Cu timpul....

Quiero (Vreau)




Quiero que me oigas sin juzgarme (Vreau sa ma asculti fara sa ma judeci)
Quiero que opines sin aconsejarme (Vreau sa-ti dai cu parerea fara sa ma sfatuiesti)
Quiero que confíes en mí sin exigirme (Vreau sa ai incredere in mine fara sa-mi ceri nimic)
Quiero que me ayudes sin intentar decidir por mí (Vreau sa ma ajuti fara sa incerci sa decizi pentru mine)
Quiero que me cuides sin anularme (Vreau sa ai grija de mine fara sa ma anulezi)
Quiero que me mires sin proyectar tus cosas en mí (Vreau sa ma privesti fara sa proiectezi dorintele tale in mine)
Quiero que me abraces sin asfixiarme (Vreau sa ma imbratisezi fara sa ma sufoci)
Quiero que me animes sin empujarme (Vreau sa ma incurajezi fara sa ma impingi)
Quiero que me sostengas sin hacerte cargo de mí (Vreau sa ma sustii fara sa te ocupi de mine)
Quiero que me protejas sin mentiras (Vreau sa ma protejezi fara minciuni)
Quiero que te acerques sin invadirme (Vreau sa te apropii fara sa ma invadezi)
Quiero que conozcas las cosas mías que más te disgusten (Vreau sa-mi cunosti lucrurile care iti plac cel mai putin) Que las aceptes y no pretendas cambiarlas (Sa le accepti si sa nu pretinzi sa le schimbi)
Quiero que sepas...que hoy puedes contar conmigo... (Vreau sa stii...ca azi poti conta pe mine…)
Sin condiciones... (Fara conditii...)
(JORGE BUCAY)

Timpul

Dintodeauna a fost printre cei mai mari dușmani ai omului. E un cuvânt atât de complex, nu prin sintaxa sa ci prin ceea ce poate însemna în anumite momente ale vieții.





Timpul trece, noi fiind simpli actori în filmul său .
Timpul e cel care vindecă răni, boli, suflete.
Timpul e cel care hotărăște când are dreptul să înflorească prima frunză.
Timpul înseamnă bani.
Timpul e mârșav de cele mai multe ori. Ne poate da senzația că lucrurile nerezolvate mai pot aștepta, dar uneori realizăm că ne-am gândit la ele prea târziu.
Timpul trece atât de ușor când ne simțim bine și atât de greu când ne dorim ca o etapă sau zi din viața noastră să se încheie.
Timpul lasă urme, mai mult sau mai puțin pregnante și tot el se poate întoarce împotriva noastră.
Timpul nu le rezolvă pe toate atunci când ne-am dori, ci cu mult după ce ajungem să regretăm anumite lucruri.
Timpul ne poate smulge un zâmbet, o lacrimă, o îmbrățișare.
Timpul e un joc de noroc. Te face să crezi că nimeni și nimic nu te poate opri, dar când crezi că ai ajuns să cucerești vârful piramidei îți arată și panta pe care poți aluneca.
Timpul ne ajută să realizăm lucruri pe care nu am vrut să le observăm / acceptăm.
Timpul poate lega prietenii, distruge familii, provoca certuri.
Timpul se poate răzbuna pe noi, dar tot el ne poate fi cel mai bun prieten.

Tot timpul m-a făcut să trec prin toate cele de mai sus. Acum aștept vremea când el va mai fi din nou prietenul meu.

Leapşa cu amintiri...

” În sufletul fiecăruia se ascunde un copil, dar din păcate de multe ori îl abandonăm şi uităm să ne bucurăm de ceea ce în trecut ne aducea fericirea adevărată. Hai să ne oprim 5 minute din fuga prin viaţă, şi să reînviem perioada copilăriei aducându-ne aminte de două cântecele şi un desen animat care ne-au fericit la vârste fragede. ”


Ce bine e!

Ce bine e cand poti zambi mereu la razele de soare.

Ce bine e cand savurezi fiecare minut din viata.

Ce bine e cand aerul cald iti mangaie pielea.

Ce bine e cand iubesti si esti iubit.

vineri, 17 iunie 2011

Valoarea iubirii....


Se spune ca iubirea inlatura suferinta, ca poate transcende si aduce fericirea. De fapt toate marile religii ale omenirii propovaduiesc iubirea ca fiind cel mai inalt mesaj, cea mai inalta forma de abstractizare a religiei, a conditiei umane.
Acesta este mesajul lui Iisus, al lui Ramakrishna, Rumi, Budha, Ghandi etc. Toti spun acelasi lucru. In orient se spune ca iubirea arde karma iar in occident ca ea depaseste conditia umana. Este unul si acelasi lucru. Dar ce are iubirea de a face cu aceasta? Cand ea apare conditia umana obisnuita ia sfarsit.
Toate preocuparile ce ne ghidau pana atunci viata trec pe un loc secundar, primesc mai putina energie. Chiar daca continua sa existe, iubirea este cea in care acum constiinta se dizolva.
Judecata se schimba. Starea interioara se schimba. Apare candoarea.
Daca nu ai facut-o niciodata, acum vei realiza ca arunci miezuri la pasarele, ca mangai un caine vagabond care dintr-odata iti este drag. Perceptia asupra lumii din jurul tau se schimba, devii un Mare Suflet - "Maha-atma" iar starea aceasta curge prin tine. Ia exista permanent, poat fi simtita tot timpul dar datorita preocuparilor si framantarilor mintii, pierduti de contactul cu frumosul, cu armonia, avem nevoie de un "soc" pozitiv pentru a ne trezi, de ceva uimitor care sa ne poata smulge din cotidian.
Ceva armonios, bland, fascinat, cald, poate fi o opera de arta, un loc minunat in natura sau prezenta unei fiinte umane. Iubirea este expresia armoniei frumusetii si perfectiunii universale, de aceea nu apare in dezordine, in haos. Ceva armonios si deosebit poate trezi iubirea din noi, facand-o sa se reverse in exterior.
Pana acum ai fost ocupat, ai fost orb la frumusetea din jur la momentele speciale la armonia care mentine foarte inteligent intreaga ordine. Doar acum ceva extraordinar te-a facut sa vezi toate acestea.
Cele mai mari sacrificii in istoria umanitatii au fost facute din iubire: Orpheu, coborand in infern dupa Euridiche, Rada care a fost gata sa intre in infern pentru Krishna, doar pentru a-l salva de o durere, Iisus s-a sacrificat din iubire pentru oameni, Divina Comedie nu ar fi fost scrisa fara existenta lui Beatrice care l-a inspirat atat de profund pe Dante, iubirea lui Eliade pentru Maitrey etc.
Iubirea este ca care le face chiar si pe animale sa isi regaseasca stapanii strabatand sute de kilometrii fara ca ele sa fi stiut unde se afla acestia iar literatura abunda de episoade care scot in evidenta puterea nebanuita si misterioasa a iubirii.
Cand iubirea apare poetii scriu, cantaretii canta, pictoii picteaza si toate acestea devin capodopere, devin elixir. Daca ei ar face asta cand sunt tristi atunci arta lor ar deveni trista. De aceea arta facuta in iubire vindeca.
Magia iubirii
Doar o traire afectiva face trecerea de la stiinta la mistica, de la comunicare la comuniune. Caldura sufleteasca invie, creaza forme si da viata infinitelor entitati ce alcatuiesc universul.
Fara acea caldura sufleteasca cunoasterea ar deveni expunere si nu experienta. Cand sufletul tau se deschide atunci pentru tine se deschide intreg universul. Fara iubire universul poate fi conceput, dar nu si experimentat.
Sensul cuvantului latinesc A-mor (fara moarte) este iubirea.
El desemneaza tocmai faptul ca iubirea ramane dincolo de moarte, ca ea este cea care transcende iar tot ce este iluzoriu isi pierde acum valoarea. A iubi inseamna a renunta la tine, la egoul tau, este un sacrificiu, cuvant din latinescul sacrum-facere - orice sacrificiu este o fapta sacra.
Acolo, atunci apare iubirea.



Se spune ca iubirea inlatura suferinta, ca poate transcende si aduce fericirea. De fapt toate marile religii ale omenirii propovaduiesc iubirea ca fiind cel mai inalt mesaj, cea mai inalta forma de abstractizare a religiei, a conditiei umane.

Acesta este mesajul lui Iisus, al lui Ramakrishna, Rumi, Budha, Ghandi etc. Toti spun acelasi lucru. In orient se spune ca iubirea arde karma iar in occident ca ea depaseste conditia umana. Este unul si acelasi lucru. Dar ce are iubirea de a face cu aceasta? Cand ea apare conditia umana obisnuita ia sfarsit.

Toate preocuparile ce ne ghidau pana atunci viata trec pe un loc secundar, primesc mai putina energie. Chiar daca continua sa existe, iubirea este cea in care acum constiinta se dizolva.

Judecata se schimba. Starea interioara se schimba. Apare candoarea.

Daca nu ai facut-o niciodata, acum vei realiza ca arunci miezuri la pasarele, ca mangai un caine vagabond care dintr-odata iti este drag. Perceptia asupra lumii din jurul tau se schimba, devii un Mare Suflet - "Maha-atma" iar starea aceasta curge prin tine. Ia exista permanent, poat fi simtita tot timpul dar datorita preocuparilor si framantarilor mintii, pierduti de contactul cu frumosul, cu armonia, avem nevoie de un "soc" pozitiv pentru a ne trezi, de ceva uimitor care sa ne poata smulge din cotidian.

Ceva armonios, bland, fascinat, cald, poate fi o opera de arta, un loc minunat in natura sau prezenta unei fiinte umane. Iubirea este expresia armoniei frumusetii si perfectiunii universale, de aceea nu apare in dezordine, in haos. Ceva armonios si deosebit poate trezi iubirea din noi, facand-o sa se reverse in exterior.

Pana acum ai fost ocupat, ai fost orb la frumusetea din jur la momentele speciale la armonia care mentine foarte inteligent intreaga ordine. Doar acum ceva extraordinar te-a facut sa vezi toate acestea.

Cele mai mari sacrificii in istoria umanitatii au fost facute din iubire: Orpheu, coborand in infern dupa Euridiche, Rada care a fost gata sa intre in infern pentru Krishna, doar pentru a-l salva de o durere, Iisus s-a sacrificat din iubire pentru oameni, Divina Comedie nu ar fi fost scrisa fara existenta lui Beatrice care l-a inspirat atat de profund pe Dante, iubirea lui Eliade pentru Maitrey etc.

Iubirea este ca care le face chiar si pe animale sa isi regaseasca stapanii strabatand sute de kilometrii fara ca ele sa fi stiut unde se afla acestia iar literatura abunda de episoade care scot in evidenta puterea nebanuita si misterioasa a iubirii.

Cand iubirea apare poetii scriu, cantaretii canta, pictoii picteaza si toate acestea devin capodopere, devin elixir. Daca ei ar face asta cand sunt tristi atunci arta lor ar deveni trista. De aceea arta facuta in iubire vindeca.

Magia iubirii

Doar o traire afectiva face trecerea de la stiinta la mistica, de la comunicare la comuniune. Caldura sufleteasca invie, creaza forme si da viata infinitelor entitati ce alcatuiesc universul.

Fara acea caldura sufleteasca cunoasterea ar deveni expunere si nu experienta. Cand sufletul tau se deschide atunci pentru tine se deschide intreg universul. Fara iubire universul poate fi conceput, dar nu si experimentat.

Sensul cuvantului latinesc A-mor (fara moarte) este iubirea.

El desemneaza tocmai faptul ca iubirea ramane dincolo de moarte, ca ea este cea care transcende iar tot ce este iluzoriu isi pierde acum valoarea. A iubi inseamna a renunta la tine, la egoul tau, este un sacrificiu, cuvant din latinescul sacrum-facere - orice sacrificiu este o fapta sacra.

Acolo, atunci apare iubirea.

joi, 16 iunie 2011

Mi-e dor

Mi-e dor de desenele cu Pluto, cu robotelul Memo, sau cu Testoasele Ninja.
Mi-e dor de serile de vara cand prindeam apusul pe arena de fotbal.
Mi-e dor sa joc sotron, sau pac-pac, cu pistoale imaginare si mitraliere confectionate din doua lemne si trei cuie.
Mi-e dor de iernile inzapezite. Mi-e dor sa ies cu sania dimineata si sa ma intorc seara...frant si inghetat, dar fericit.
Mi-e dor de spiritul sarbatorilor si de emotiile primei intalniri cu Mos Craciun. Parca plangeam...
Mi-e dor de fotbalul din curtea scolii. De toboganele, care pareau imense, din gradinita.
Mi-e dor sa primesc "plecarea" cand ma iau parintii acasa.
Mi-e dor de prima iubire, nestiind ce insemna asta.
Mi-e dor de coronita din clasa I si de sunetul clopotelului.
Mi-e dor...
...si doare, ca nici copilaria nu mai este ce a fost!

STOP. . . and stare

Am schimbat putin infatisarea, dar nu si naravul. Am schimbat putin curbele, dar liniile au ramas aceleasi.

M-am schimbat, dar am ramas la fel.
Stop and stare!


10 lucruri despre barbati:

Si pentru ca asta-seara m-a infuriat pe un individ din categoria "Masculi" m-am gandit sa mai citesc cateva bancuri despre aceste specimene intitulate "barbati" pentru a-mi descreti fruntea si normal pentru a ma amuza pe seama lor(din nou).

Nu toti sunt la fel, stiu asta, asa ca va rog sa nu-mi sariti in cap! DA???
Iata un banc din cele citite, nu stiu daca e chiar un banc, dar m-am amuzat copios.


1. Barbatii sunt ca timpul: nu poti face nimic ca sa ii schimbi.
2. Barbatii sunt ca vacantele: nu dureaza niciodata destul de mult.
3. Barbatii sunt ca bananele: cu cat imbatranesc, cu atat sunt mai putin fermi.
4. Barbatii sunt precum cafeaua: cei mai buni sunt cei calzi, tari si care te tin treaza toata noaptea.
5. Barbatii sunt precum contul din banca: fara bani nu prezinta niciun interes.
6. Barbatii sunt ca floricelele: te satisfac, dar numai pt putin timp.
7. Barbatii sunt precum copiatoarele: servesc la reproducere.
8. Barbatii sunt ca ninsorile: nu stii niciodata cand vin, cati cm cresc sau cat dureaza.
9. Barbatii sunt ca publicitatea: sa nu crezi niciodata un cuvant din ce spun.
10. Barbatii sunt precum calculatorul: dificil de inteles si permanent fara memorie suficienta.

Lectieee...

Daaa, o lectie de viata, am primit-o dintr-un film, un film genial, "Beastly", gen "Frumoasa si bestia", probabil stiti despre ce este vorba, despre frumusetea interioara, frumusete pe care nu o mai vedem si care la unii poate ca nu mai exista, vi-l recomand, e superb... pe mine una m-a facut sa ma gandesc de doua ori inainte de a cataloga o persoana, acum inteleg de ce se spune sa "nu judeci o carte dupa coperta".

Voi va luati dupa aparente?

Uneori ma mai iau si eu, dar se mai intampla sa mai si gresesc... asa ca mai bine incerc sa cunosc cat de cat persoana si apoi sa imi formez o parere despre ea. Mai bine, nu?
Aici este trailer-ul filmului: